Sunday, May 3, 2020

16. veebruar ja Love 5!


Kuidas küll nii, et korraga sattus ühele kuupäevale üle ma ei tea mis aja minu kontsert, Love sünnipäev ja EJRTÜ aastakoosolek!

Ja kuidas see on võimalik, et meie Love on juba 5? Ta lihtsalt on maailmaparimkoer... maailmaarmsaimkoer... Elu kulgeb temaga niii lihtsalt! Ta on nii hea seltsiline, alati heas tujus ja valmis igale poole kaasa tulema, muutustega kohanema, kannatlik, lahke, õrn ja mõistva-elutarga pilguga :) Meil on omad väiksed sisenaljad, omad salasõnad ja märguanded... Elu kulgeb imelises teineteisemõistmises :)

Eesti Jack Russelli Terjerite Tõuühingu aastakoosolekule kahjuks minna ei saanud, aga näituse- ja agilitykonkursist võtsime osa ja üllatuslikult saime karika ja tiitli parim agilityrussell 2019 2. koht :) 1. koha sai õde Lore ja kolmanda koha ema Lumi, uhke värk!!!

Sünnipäevapidu pidasime aga 29. veebruaril Paukjärve matkarajal, kus tähistasime muide ka Snow Staride 2. sünnipäeva :) Iluuus lumine ilm oli!!! Juba järgmine päev polnud pooltki selline! Pehme langev lumi, kasvataja lemmik :) Kõik olid kohal, kaasa hea ja parem, koerad rõõsad ja lustlikud :)




sünnipäevalised

Snow Stari tore pere!

Peo lõpus vahetasime ka kingitusi, mida Love õhinaga kodus hakkas avama!

Aitäh! :)

No comments:

Post a Comment